Free Gifts

  Spend £85.00 more to receive:
 • All gifts
 • Free Gift: Dermalogica Renew & Recharge Kit worth £40

» All gifts

Catalogus

maskers

maskers

Dermalogica maskers

Verbeteren van de dagelijkse huidverzorging met krachtige, probleemoplossende Dermalogica Masques. Ontworpen voor gebruik een tot twee keer per week op basis van de klant gezicht Mapping ®...

Rooster
Lijst
 • huid hydrating masque

  Dermalogica Skin Hydrating Masque 75ml

  Een corrigerende masker ontworpen om de huid met voldoende vocht voor een soepeler en gezonder uitziende huid, terwijl het versterken van de natuurlijke barrière van de huid en rustgevende verergering.
  £32.95
  bestellen
 • Dermalogica multivitamine macht herstel ® masque

  Dermalogica Multivitamin Power Recovery Masque 75ml

  Multivitamine Vermogen Recovery Masque een efficiënte masque bestaande uit een volledige verscheidenheid van plantaardige, vitaminen en heilzame ingrediënten die werken grondig verbetering van de natuurlijke barrière-eigenschappen, terwijl het stimuleren van regeneratie en het helpen van de huid in het herstelproces.
  £35.95
  bestellen
 • dermalogica houtskool rescue masker

  Dermalogica Charcoal Rescue Masque 75ml

  Houtskool Rescue Masque is een alles-in-één behandeling masker dat ontgift, brighens en stimuleert alle huidaandoeningen.
  £35.95
  bestellen
 • Dermalogica Sebum Clearing Masque 75ml

  Dermalogica Sebum Clearing Masque 75ml

  Dermalogica's Sebum Clearing Masque is een rustgevende behandeling is ontworpen om probleem-huid aan te pakken en verlichting van irritatie door het opnemen van een unieke mix van extracten en ingrediënten die helpen om de huid te kalmeren en te beknotten break-out formatie.
  £37.50
  bestellen