Free Gifts

  Spend £85.00 more to receive:
 • All gifts
 • Free Gift: Dermalogica Renew & Recharge Kit worth £40

» All gifts

Catalogus

toners

toners

Dermalogica toners

Toning is een essentieel, maar vaak over het hoofd gezien, deel van de gezondheid van de huid regimes. Traditioneel toegepast na het reinigen, kan Dermalogica Toner ook worden gebruikt om te...

Rooster
Lijst
 • Dermalogica Multi-Active Toner

  Dermalogica Multi-Active Toner

  De Dermalogica Multi-Active Toner is een alledaagse essentieel dat kan helpen om de huid in vochtopname helpen en houden de huid grondig gehydrateerd gedurende de dag.
  van £11.50
  Bekijken
 • Dermalogica UltraCalming mist 177 ml

  Dermalogica UltraCalming Mist 177ml

  UltraCalming Mist is een eenvoudig aan te brengen, lage pH mist die zowel kalmeert en hydrateert; snel kalmeren roodheid en het verlichten van gevoelige, stekend of verergerd huid.
  van £0.00
  Bekijken
 • Dermalogica Redness Relief Essence

  Dermalogica Redness Relief Essence

  Lichtgewicht als een toner maar geconcentreerd als een serum, de verfrissende formule vermindert zichtbaar roodheid en helpt de gevoeligheid te verminderen door de vochtbarrière van de huid te versterken. Limited offer - Buy 1 Redness Relief Essence 50ml (Travel Size) get 1 FREE!
  van £19.00
  Bekijken
 • Dermalogica anti-oxyderende hydramist

  Dermalogica Antioxidant Hydramist

  Ontworpen voor rijpe of voortijdig verouderde huid, de AGE Smart Antioxidant HydraMist door Dermalogica werkt om schadelijke vrije radicalen te pakken en te verrijken huidstructuur.
  van £11.50
  Bekijken
 • dermalogica duidelijke start breakout opheldering over toner 120ml

  Dermalogica Clear Start Breakout Clearing All Over Toner 120ml

  Dermalogica's Clear Start Breakout Clearing All-Over Toner komt in de vorm van een zuiverende nevel die werkt om overtollige olie te beheren en snel en effectief elimineren lichamelijke breakouts.
  £17.00
  bestellen