Dermalogica Biolumin-C Serum 30ml Visa i full storlek

Dermalogica Biolumin-C Serum 30ml

BioLumin-C Serum är ett högpresterande serum som arbetar med skins egna försvar för ljusare, hårdare och mer strålande hud.

Mer detaljer

RRP  £81.50 Du sparar £10.00

£71.50

Reducerat pris!

Tillgänglighet: In Stock

Free Gift

Free Gift!

Spend £70 or more on Dermalogica products and receive a FREE Dermalogica Hydrating Heroes Kit worth £34.50!

  • Mer information
  • Omdöme (0)

Varje dag arbetar naturliga och miljömässiga utmaningar för att förändra huden - påskynda åldrandet och resultera i hyperpigmentering, fina linjer, rynkor och förlust av elasticitet.

Detta lysande serum med avancerad bioteknik säkrar ultrastabil C-vitamin med Palmitoyl Tripeptide-5, som fungerar tillsammans med ett AHA för att bekämpa oxidantspänningen och utseendet av åldrande.

BioLumin-C Serum gör mer än bara ljusare, fast och minskar utseendet på fina linjer. Det fungerar med skinnets egna försvar, vilket ger dig ljusare hud inifrån.

Viktigaste fördelarna:

  • Exfoliates och minskar obalanserad pigmentering.
  • Minskar utseendet på fina linjer och rynkor.
  • Förhindrar och korrigerar skador på fria radikaler.

 

Hur det fungerar

Vitamin C-komplex- Denna unika synergin med två C-vitaminmolekyler ger förbättrad funktionalitet för att bekämpa oxidativ stress och spelar en nyckelroll i hudförsvaret.

Mjölksyrahjälper till att avlägsna tråkiga, döda celler från hudens yttersta lager som avslöjar mjukare, ljusare hud med minskade fina linjer och rynkor.

Sophora Japonica Flower Extractinnehåller flavonoider som uppvisar stark antioxidantaktivitet, vilket hjälper huden att återvända till ett lugnt tillstånd efter att ha exercerat oxidativ stress.

Salvia Hispanica (Chia Seed) Olja- Rik på antioxidanter som hjälper till att släcka fria radikaler, och innehåller mer än 60% omega-3-fettsyra - en av de högsta koncentrationerna av en växtkälla.

Ansökan

Dispensera en liten mängd Biolumin-C-serum i handflatan och gnugga händerna ihop. Glatt över rengjort ansikte och hals morgon och natt, efter toning och före fuktgivande.

Inga recensioner finns för tillfället.

Lägg till recension
hide formen
Betyg:
Namn:
E-postadress:
Ämne:
Text:
  Lägg till recension