Free Gifts

  Spend £80.00 more to receive:
 • All gifts
 • Free Gift: Dermalogica Renew & Recharge Kit worth £40

» All gifts

katalog

Vlažilna

Vlažilna

Dermalogica Vlažilna

Vlažilna so bistvenega pomena za vsako režim za nego kože, ne glede na stanje kože in narediti več kot le navlaži izsušene kože. Mehčala (običajno lipidov snovi) pomaga...

Mreža
Seznam
 • Dermalogica Active Moist

  Active Moist je brez olja, lahka formula, ki je bil zasnovan za pomoč pri reševanju izsušitvijo kože in gladko površino obraza in vratu kožo.
  od £29.50
  Poglej
 • NEW Dermalogica Skin Smoothing Cream 2.0

  NEW Dermalogica Skin Smoothing Cream 2.0

  Ta naslednja generacija Dermalogica-jevega najbolj prodajanega vlažilca vsebuje najnovejšo tehnologijo Active HydraMesh Technology ™, ki kožo napolni s 48-urno kontinuirano hidracijo in pomaga zaščititi pred okoljskim stresom.
  od £14.50
  Poglej
 • NEW Dermalogica Intensive Moisture Balance 2.0

  NEW Dermalogica Intensive Moisture Balance 2.0

  Intenzivna vlaga Balance je ultra-hranljiva vlažilna krema, ki povrne lipidno ravnovesje na suho, osiromašeno kožo za optimalno učinkovitost pregrad.
  od £16.00
  Poglej
 • Dermalogica super bogat popravila

  Dermalogica Super Rich Repair 50ml

  Super Rich Repair je Dermalogica najbogatejših, najtežje vlažilec. Poleg pomirja, vlaženje in polnjenjem deluje tudi kot zaščitna mazila, ki ščiti pred ekstremnimi hladnih in suhih okoljskih pogojih.
 • dermalogica dynamic skin recovery 50ml

  Dermalogica Dynamic Skin Recovery SPF50

  Dnevna vlažilna krema namenjena spodbujanju čvrstost in Gipkost kože, medtem ko zagotavlja dolgotrajno vlaženje in pomaga ščititi kožo pred glavnim izvabi znakov staranja.
  od £19.00
  Poglej
 • Dermalogica moč rich

  Dermalogica Power Rich 50ml

  Designed z gladko kožo v mislih in opremljena s koristnim mešanico belilna ekstraktov, ta formula deluje tako, da zagotavlja uporabnikom žametno gladko kožo, hkrati pa zagotavlja optimalno absorpcijo.
 • Dermalogica Sound Sleep Cocoon 50ml

  Dermalogica Sound Sleep Cocoon 50ml

  Nočna gelska smetana, ki z naravoslovjem izkorišča moč narave, da bi spodbudila močan spanec in zdravo, sijočo kožo za vse pogoje kože.
 • Dermalogica Prisma Protect SPF30

  Dermalogica Prisma Protect SPF30

  Večnamenska vlažilna krema, ki deluje na dnevni način zaščite kože in zagotavlja zaščito SPF30 za širok spekter, povečuje naravno svetilnost kože, zagotavlja trajno hidracijo in blokira 85% onesnaževal.
  od £17.50
  Poglej
 • dermalogica solar defense booster spf50 50ml

  Dermalogica Solar Defense Booster SPF50 50ml

  Dermalogica Solarni obrambo Booster SPF-50 deluje, da brani in ščiti kožo pred škodljivimi UV-žarki, medtem ko mešanje z vlažilno kremo ali temelj. Get a FREE Dermalogica Protection 50 Sport 22ml with this product!
 • Dermalogica pregrade popravilo 30 ml

  Dermalogica UltraCalming Barrier Repair 30ml

  Dermalogica je Barrier Repair je ena od vrste anhidrid (brez vode), vlažilno kremo, ki z lahkoto topi v občutljivo kožo blaži in krepitev kože naravno zaščitno pregrado.
 • Dermalogica Calm Water Gel

  Dermalogica Calm Water Gel

  Utežni vlažilni vodni gel hidrira suho, občutljivo kožo. Osvežilna formula gela se po nanosu preoblikuje v tekočino za gašenje kože in tvori breztežno pregrado proti okoljskim napadom.
 • Dermalogica Sheer Tint SPF20 40ml

  Dermalogica je Sheer Tint SPF-20 uporabnikom zagotavlja lahek pokritosti, idealen za tiste, ki iščejo za skrivanje nepravilnosti, medtem ko se pojavljajo naravno in sveže. Get a FREE Dermalogica Protection 50 Sport 22ml with this product!
  od £35.50
  Poglej
 • Dermalogica Water Bottle

  Dermalogica Water Bottle

  Steklenička za vodo iz nerjavečega jekla z blagovno znamko Dermalogica. Ves dan vas hidrirajo.