Dermalogica Rapid Reveal Peel 30ml

Rapid Reveal Peel je profesionalna lupina na mestu, ki zagotavlja učinkovite rezultate brez izpadov in je klinično dokazana, da izboljša sijaj in vidno zmanjša fine linije.

Več podatkov

RRP  £79.00 Prihranite £9.50

£69.50

Znižana cena!

Razpoložljivost: Na zalogi

Free Gift

FREE GIFT!

Spend £85 on Dermalogica and receive a FREE Dermalogica Renew & Recharge kit worth £40!

Kit contains: Skin Resurfacing Cleanser 15ml, Antioxidant Hydramist 10ml, Rapid Reveal Peel 3ml, Dynamic Skin Recovery 7ml & Phyto Nature Firming Serum Sample.

  • Več podatkov
  • Komentarji (0)

Obnova celic za začetek delovanja in doseganje vidnega sijaja s to lupino na domu. Dermalogica-jev maksimalni čistilni efekt zagotavlja močne rezultate brez izpadov. Edinstven kompleks fitoaktivnih izvlečkov AHA, mlečne kisline in fermentiranih rastlinskih encimov razkriva novo, čvrsto kožo, ki zmanjšuje videz drobnih linij in gube z odstranjevanjem umazanih površinskih delcev brez povzročanja dehidracije. Pumpkin Fruit Enzyme in ekstrakt riževega izvlečka pomagata tudi pri tonusu kože, tako da kožo ponovno koži in pospešuje celični promet, medtem ko glajenje Australian Caviar Lime Extract poskrbi za bolj sončno kožo.

Rapid Reveal Peel je na voljo v 10-pakiranjih (3 ml na lupino), skupaj s potovalno vrečko in sesalno skodelico za povečano vidljivost in enostavnost uporabe.

Ključne prednosti:

  • Raztopi utopitev površinskih delcev, da razkrijejo svetlo, zdravo videz kože
  • Zmanjša videz drobnih linij in gladi teksturo kože.
  • Pomaga ohraniti radiantne rezultate med profesionalnimi zdravili za lupine.

 

Kako deluje

Edinstven kompleks phytoactiveAlfa hidroksi kislineinMlečna kislinaodstrani umazane površinske ostanke in spodbuja obnovo celic brez povzročanja dehidracije.

Avstralski izvleček kaviarnega apnagladi in osveži kožo.

Phytic Acidod Rice Bran povečuje gibanje celic med razsvetljavo kože.

Fermentirani rastlinski encimipomagati ponovno vzpostaviti in pospešiti celični promet.

 

Uporaba

  1. Izvlecite odprtino za aplikacijo in raztopite Rapid, razkrite lupino v roke.
  2. Rahlo masirajte po obrazu, vratu in prsih s prsti v krožnem gibanju. Izogibajte se očesu. Dovolite, da aktivirate 3-7 minut, odvisno od občutljivosti kože. Morda boste imeli rahlo mravljinčenje in / ali segrevanje.
  3. Temeljito sperite s hladno vodo ali obrišite s hladno, vlažno brisačo. Priporočljivo za uporabo zvečer.

 

Izbirna faza zagonskega zagona

Za stranke, ki iščejo pospešene rezultate, se priporoča faza zagonskega zagona. Svetujemo tem strankam, da začnejo z zdravilom Rapid Reveal Peel z enojno cevko vsak dan 3 dni. Po tretjem dnevu naj bi vsak teden prešli na eno cevko Rapid Reveal Peel.

Ni stranka pregledi za trenutek.

Dodaj priporočilo
skrij obrazec
Ocena:
Ime:
Email:
Zadeva:
Besedilo:
  Dodaj komentar