Dermalogica AGE Smart Starter Kit SPF50 Poglej polno velikost

Dermalogica AGE Smart Starter Kit SPF50

AGE Smart Starter Kit Dermalogica je sestavljen iz enega meseca vrednosti dnevne lepotni režim z vsakim izdelkom, ki se osredotoča na glajenje in učvrstitev za spodbujanje zdravega videza kože.

Več podatkov

RRP  £48.00 Prihranite £6.05

£41.95

Znižana cena!

Razpoložljivost: Na zalogi

Free Gift

FREE GIFT!

Spend £80 on Dermalogica products and receive a FREE Dermalogica Renew & Recharge kit worth £40!

Kit contains: Skin Resurfacing Cleanser 15ml, Antioxidant Hydramist 10ml, Rapid Reveal Peel 3ml, Dynamic Skin Recovery 7ml, Phyto Nature Firming Serum Sample.

  • Več podatkov
  • Komentarji (0)

AGE Smart Starter Kit vključuje naslednje izdelke:

Skin Resurfacing čistilo za obraz (30ml)

Skin Resurfacing čistilo formule vsebuje niz sestavin, vključno z mlečno kislino in Rose Flower Oil, ki pomagajo pomiriti občutljivo kožo gladi in retexture neuravnoteženo površino, zaradi česar koža občutek ultra-gladka po samo enem nanosu.

Antioksidant HydraMist (30ml)

Z edinstveno mešanico sestavin, vključno z glukozaminom, ta izdelek je specializirano nadzoruje nastanek škodljivih AGES, medtem ko ščiti kožo pred hiperpigmentacija, povezanih s staranjem.

MultiVitamin Thermafoliant (15ml)

Multivitamin Thermafoliant formula deluje uporabnikom ponuditi svež videz kože z odstranjevanjem odmrle celice s površine, da razkrije gladko kožo. Prav tako zagotavlja zadostno antioksidacijsko zaščito, hkrati pa zmanjšuje nastajanje škodljivih veka, da predstavi bolj mladosten videz kože.

MAP-15 Regenerator (0,5 g)

Z izvlečki, kot so Kvasovke in belega čaja Leaf vdahnil v tej formuli, MAP-15 Regenerator osredotoča na varovati kožo pred prostimi radikali ob hkratnem spodbujanju učinkovite celjenje in uporabo kisika. Poleg tega je ta izdelek pripomore k temu, vitalne znake staranja pogosto vložene ga veka.

Multivitamin moč Firm (5 ml)

Multivitaminski Moč Firm losjon pomaga pri popravilu vitalne znake predčasno-aged kožo z množico multivitaminov in ščiti kožopred izgubo vlage se zmanjša možnost dehidracije drobnih linij, medtem ko glajenje in zmanjšanje obstoječih prog na koži.

Dynamic Skin Recovery SPF-30 (10ml)

S kombinacijo svetlina in ekstrakt kvasovk, to posebno formulo uporabnikom zagotavlja oprostitev utrujeno videz kože s ponovno mehkobo in spodbujanje učinkovite bi zdravilni poti. Poleg tega ta formula tudi pripomore k temu, vitalne znake staranja vložene s skupnimi starosti.

Obnova Lip Complex (Sample)

Obnovo ustnic zapletenih pogojev formula za ustnice in zagotavlja dolgotrajen učinek celo ure po uporabi. To se lahko uporablja samostojno ali kot temeljni premaz pred šminka v uporabi in tako pripomore k nemotenemu videz neravne, grobe ustnice.

Če bi radi izvedeli nekaj več o vsakem proizvodu in njenih sestavin, obiščite posamezne strani izdelka za podrobnimi opisi in priporočenem nanašanju.

Ni stranka pregledi za trenutek.

Dodaj priporočilo
skrij obrazec
Ocena:
Ime:
Email:
Zadeva:
Besedilo:
  Dodaj komentar