Dermalogica Age Defence Kit Poglej polno velikost

Dermalogica Age Defence Kit

Ta trio brani pred elementi, je najboljši način za boj proti prezgodnjemu staranju kože.

Več podatkov

RRP  £55.00 Prihranite £7.50

£47.50

Znižana cena!

Razpoložljivost: Na zalogi

Free Gift

FREE GIFT!

Spend £85 on Dermalogica and receive a FREE Dermalogica Renew & Recharge kit worth £40!

Kit contains: Skin Resurfacing Cleanser 15ml, Antioxidant Hydramist 10ml, Rapid Reveal Peel 3ml, Dynamic Skin Recovery 7ml & Phyto Nature Firming Serum Sample.

  • Več podatkov
  • Komentarji (0)

Od meglenih mest do sončnih oken so povzročitelji poškodb kože povsod, a malo preprečevanja gre daleč! Zjutraj in ponoči se uporabite za obrambo pred elementi in boj proti prezgodnjemu staranju kože.

Komplet za obrambo Dermalogica Age vključuje naslednje izdelke:

Dnevno Superfoliant (13 g)

Formula za čiščenje kože Resurfacing vsebuje vrsto sestavin, vključno z mlečno kislino in rožnatim cvetličnim oljem, ki pomagajo pomiriti občutljivo kožo, gladko in ponovno pritrditi neuravnoteženo površino, koža pa se počuti zelo gladko po samo enem nanosu.

Biolumin-C serum (10ml)

Z edinstveno mešanico sestavin, vključno z glukozaminom, je ta izdelek specializiran za nadzor tvorbe škodljivih AGES, hkrati pa ščiti kožo pred hiperpigmentacijo, povezano s starostjo.

Dynamic Recovery SPF50 (12ml)

Multivitamin Power Recovery Masque učinkovita maska, sestavljena iz celotne vrste botanikov, vitaminov in koristnih sestavin, ki delujejo za temeljito izboljšanje naravnih pregradnih lastnosti, hkrati pa spodbujajo regeneracijo in pomagajo koži v procesu okrevanja.

prijava

Po čiščenju razpršite približno pol čajne žličke Daily Superfolianta v zelo mokre roke in ustvarite kremasto pasto tako, da drgnete roke skupaj. Nanesite na obraz s krožnimi gibi, pri čemer se izogibajte očesnemu predelu. Eno minuto nežno masirajte, nato pa temeljito sperite s toplo vodo. Izpustite polno kapalko Biolumin-C Seruma in jo gladko razmažite po očiščenem obrazu in vratu. Sledite dnevu Dynamic Skin Recovery SPF50 čez dan in zvečer najljubšo vlažilno kremo.

Ni stranka pregledi za trenutek.

Dodaj priporočilo
skrij obrazec
Ocena:
Ime:
Email:
Zadeva:
Besedilo:
  Dodaj komentar