Free Gifts

  Spend £85.00 more to receive:
 • All gifts
 • Free Gift: Dermalogica Renew & Recharge Kit worth £40

» All gifts

Catalog

măști

măști

Dermalogica măști

Spori de zi cu zi regimul de îngrijire a pielii cu puternice, Dermalogica Masques de rezolvare a problemelor. Proiectat pentru a fi utilizate una la două ori pe săptămână, pe baza clientului...

Grilă
Listă
 • masque hidratarea pielii

  Dermalogica Skin Hydrating Masque 75ml

  O mască de remediere conceput pentru a oferi pielii cu mare umiditate pentru mai lină și mai sănătoase pielea caută în timp ce consolidarea bariera naturală a pielii și agravarea liniștitor.
 • dermalogica putere multivitamine recuperare ® masque

  Dermalogica Multivitamin Power Recovery Masque 75ml

  Multivitamine putere de recuperare Masque o masca eficient constând dintr-o varietate plin de plante, vitamine si ingrediente benefice, care lucrează pentru a spori bine proprietăți de barieră naturale, încurajând în același timp de regenerare și complicitatea pielea în procesul de recuperare.
 • Dermalogica carbune de salvare Masque

  Dermalogica Charcoal Rescue Masque 75ml

  Cărbune de salvare Masque este un tratament masque all-in-one, care detoxifica, brighens și revigorează toate condițiile de piele.
 • Dermalogica Sebum Clearing Masque 75ml

  Dermalogica Sebum Clearing Masque 75ml

  Dermalogica de Sebum Clearing Masque este un tratament calmant conceput pentru a aborda problema, de piele și să ofere scutire de la iritare prin incorporarea un amestec unic de extracte și ingrediente care ajuta la calmarea pielii și reduce formarea de break-out.