Dermalogica Phyto-Nature Firming Serum 40ml Afișează în mărime completă

Dermalogica Phyto-Nature Firming Serum 40ml

Cel mai avansat, serul dublu în fază Dermalogica, combină botanicele extrem de active cu tehnologia biomimetică pentru a reduce semnele vizibile ale îmbătrânirii pielii și resimte natura pielii cu aspect mai tânăr.

Detalii

RRP  £130.00 Economisiți £15.00

£115.00

Preț redus!

Disponibilitate: In stoc

Free Gift

FREE GIFT!

Spend £85 on Dermalogica and receive a FREE Dermalogica Renew & Recharge kit worth £40!

Kit contains: Skin Resurfacing Cleanser 15ml, Antioxidant Hydramist 10ml, Rapid Reveal Peel 3ml, Dynamic Skin Recovery 7ml & Phyto Nature Firming Serum Sample.

  • Informații
  • Recenzii (0)

Acest ser dublu-fazic restabilește și păstrează natura pielii cu aspect mai tânăr prin reducerea aspectului îmbătrânirii premature a pielii. În faza de consolidare, peptidele biomimetice legate de safir ajută pielea fermă și consolidează apărarea pielii pentru a contracara semnele vizibile ale îmbătrânirii pielii accelerate de expunenții dumneavoastră (mediu și stil de viață).

În faza de ridicare, tehnologia Phyto-Nature folosește bio-extracte puternice, derivate din plante, pentru a strânge vizibil pielea. Amazonian Camu Camu ajută la prelungirea strălucirii, în timp ce acidul hialuronic de generație viitoare produce un efect de umplere. Extractul anti-oxidant marocan de rockrose și boabele de cafea verde din Madagascar revitalizează vizibil pielea și contribuie la scăderea aspectului liniilor fine și a ridurilor.

Beneficii:

  • Flash-firme: Minimizează aspectul liniilor fine după doar 1 aplicare
  • ascensoarele: Reduce ridurile vizibile în doar 4 săptămâni
  • Revitalizeaza: Luminozitatea dublă a pielii după doar 1 aplicare

 

cerere

Aruncați 1-2 pompe de ser fitosanitar pentru a face mâna. Amestecați cele două seruri și neteziți fața și gâtul curățate. Poate fi folosit dimineața și / sau seara. Urmăriți-vă cu crema hidratantă.

Exista comentarii ale clientilor pentru acest moment.

Adaugă opinie
formă Ascunde
Evaluare:
Nume:
E-mail:
Subiect:
Text:
  Adauga recenzia