Free Gifts

  Spend £85.00 more to receive:
 • All gifts
 • Free Gift: Dermalogica Renew & Recharge Kit worth £40

» All gifts

Catalog

tratamente de ochi

tratamente de ochi

Dermalogica tratamente de ochi

Pielea din jurul ochilor este mai subtire si mai delicata, ceea ce înseamnă că este foarte sensibil și mai susceptibile de a fi pe primul loc pentru a arata semne de leziuni ale pielii cauzate...

Grilă
Listă
 • Dermalogica Biolumin-C Eye Serum 15ml

  Dermalogica Biolumin-C Eye Serum 15ml

  Serul de ochi suprapus de Vitamina C depășește îmbătrânirea prematură a pielii cauzată de mișcările oculare zilnice și de stresul mediului. Serul ușor oferă un complex de Vitamina C cu înaltă biodisponibilitate pielii din jurul ochilor pentru a străluci dramatic și a fi vizibil ferm.
 • dermalogica total eye care spf15 15ml

  Dermalogica Total Eye Care SPF15 15ml

  Total Care Eye ajută la diminuarea liniilor fine și uscăciune a minimiza cercurile intunecate oferind în același timp protecție solară pentru a ajuta la protejarea și repararea zona ochilor delicata. Get a FREE Dermalogica Protection 50 Sport 22ml with this product!
 • reparare ochi intensivă

  Dermalogica Intensive Eye Repair 15ml

  O crema bogata in plante si fitonutrienti de remediere, esențiale pentru restaurarea daune înconjoară zona ochilor delicata, care, de asemenea, ajută la diminuarea aspectului liniilor fine uscate.
 • Dermalogica Stress Positive Eye Lift 25ml

  Dermalogica Stress Positive Eye Lift 25ml

  Un ingredient activ, răcire crema-gel masque ochi care energizează pielea pentru a reduce semnele vizibile de stres.
 • dermalogica multivitamin power firm 15ml

  Dermalogica Multivitamin Power Firm 15ml

  Combinat cu lumina, ingrediente înălțătoare și vitamine, care lucrează pentru a restabili fermitatea si elasticitatea pielii, această formulă este proiectat pentru a reduce semnificativ semnele vitale de imbatranire si ajuta la lupta linii vizibile în jurul zonei ochilor.
 • dermalogica age reversal eye complex 15ml

  Dermalogica Age Reversal Eye Complex 15ml

  Varsta Inversarea Complex Eye lucrează pentru a diminua și inversa semnele vitale de imbatranire din jurul ochilor în timp ce hidratarea pielii pentru a echilibra nivelul de sensibilitate.