Free Gifts

  Spend £65.00 more to receive:
 • All gifts
 • Free Gift: 3 Dermalogica Trial Sizes

» All gifts

Catalog

tratamente directionate

tratamente directionate

Dermalogica tratamente directionate

Spre deosebire de alte formule din gama de retail Dermalogica, tratamente directionate sunt proiectate la zona-in pe anumite zone ale feței, mai degrabă decât se concentreze asupra condițiilor...

Grilă
Listă
 • Dermalogica grund hydrablur

  Dermalogica Hydrablur Primer 22ml

  Un grund ușor, non-grasa, care reduce aparitia liniilor fine si a ridurilor, mattifies împotriva stralucire gras și conferă un finisaj luminos mătăsos.
 • phyto replenish oil 30ml

  Dermalogica Phyto Replenish Oil 30ml

  O ultimă generație, de zi cu zi de utilizare ulei de tratament care foloseste cele mai bune de natură și multe phytoactives sale de a rezolva sec și deshidratare, consolidând în același timp funcția de protecție a pielii naturale.
 • dermalogica UltraCalming serum concentrate 50ml

  Dermalogica UltraCalming Serum Concentrate 40ml

  Super-concentrat și ambalate cu ingrediente calmante, concentratul Serum UltraCalming ™ este remediul perfect pentru roseata si iritatia cauzata de pielea sensibila.
 • dermalogica reînnoirea lip complex

  Dermalogica Renewal Lip Complex 1.75ml

  Reînnoirea Lip Complex Dermalogica apără buzele de semnele vitale ale îmbătrânirii asigurând în același timp umiditate corespunzătoare pe tot parcursul zilei. Constând dintr-o serie de ingrediente naturale, inclusiv semințe de cacao Unt și Avocado, formula oferă, de asemenea, o soluție pentru cei care sufera de pe buzele deshidratate.