Free Gifts

  Spend £85.00 more to receive:
 • All gifts
 • Free Gift: Dermalogica Renew & Recharge Kit worth £40

» All gifts

Katalog

tonere

tonere

Dermalogica tonere

Toning er en viktig, men ofte oversett, del av hudens helse regimer. Tradisjonelt brukes etter rens, kan Dermalogica Tonere også brukes til å oppdatere og hydrat etter behov i løpet av dagen.

Grid
List
 • Fra Dermalogica Multi-active Toner

  Dermalogica Multi-Active Toner

  Den Dermalogica fler aktive toner er en daglig essensielt som kan bidra til å hjelpe huden i fuktighetsabsorpsjon og holde huden grundig hydrert i løpet av dagen.
  fra £11.50
  Se
 • dermalogica UltraCalming dusj lett over 177 ml

  Dermalogica UltraCalming Mist 177ml

  UltraCalming Mist er en enkel å bruke, lav pH tåke som både beroliger og hydrater; raskt beroligende rødhet og lindre sensitiv, stikking eller forverret hud.
  fra £0.00
  Se
 • Dermalogica Redness Relief Essence

  Dermalogica Redness Relief Essence

  Lett som en toner, men konsentrert som et serum, reduserer den forfriskende formelen rødhet og bidrar til å redusere følsomheten ved å styrke hudens fuktighetsbarriere. Limited offer - Buy 1 Redness Relief Essence 50ml (Travel Size) get 1 FREE!
  fra £19.00
  Se
 • dermalogica antioksidantegenskaper hydramist

  Dermalogica Antioxidant Hydramist

  Designet for modne eller pre-maturely alderen hud, fungerer den AGE Smart Antioxidant HydraMist av Dermalogica å takle skadelige frie radikaler og berike hudens tekstur.
  fra £11.50
  Se
 • dermalogica klart start avslapnings clearing hele toner 120ml

  Dermalogica Clear Start Breakout Clearing All Over Toner 120ml

  Dermalogicas Clear Start-Breakout Clearing All-Over toner kommer i form av en rensende tåke som arbeider for å administrere overskudd oljer og eliminere kroppslige kviser raskt og effektivt.