Dermalogica Phyto-Nature Firming Serum 40ml Vis i full størrelse

Dermalogica Phyto-Nature Firming Serum 40ml

Dermalogicas mest avanserte, tofase-serum kombinerer meget aktive botanikaler med biomimetisk teknologi for å redusere synlige tegn på aldring av huden og vekke opp den karakteren til yngre hud.

Mer detaljer

RRP  £130.00 Du sparer £15.00

£115.00

Redusert pris!

Tilgjenglig: På lager

Free Gift

FREE GIFT!

Spend £85 on Dermalogica and receive a FREE Dermalogica Renew & Recharge kit worth £40!

Kit contains: Skin Resurfacing Cleanser 15ml, Antioxidant Hydramist 10ml, Rapid Reveal Peel 3ml, Dynamic Skin Recovery 7ml & Phyto Nature Firming Serum Sample.

  • Mer informasjon
  • Anmeldelser (0)

Dette tofase-serumet gjenoppretter og bevarer arten av yngre hud ved å redusere utseendet på for tidlig aldring av huden. I den oppstrammende fasen hjelper safirbundne biomimetiske peptider fast hud og forsterker hudforsvaret for å motvirke synlige tegn på aldring av huden som akselereres av eksponeringene dine (miljø og livsstil).

I løftefasen bruker Phyto-Nature-teknologien kraftige, planteavledede bioekstrakter for å synlig stramme huden. Amazonian Camu Camu hjelper til med å forlenge utstråling mens neste generasjons hyaluronsyre gir en fyllstoffeffekt. Antioksidant, marokkansk rockrose-ekstrakt og Madagaskar Green Coffee Bean, revitaliserer huden synlig og bidrar til å redusere utseendet på fine linjer og rynker.

fordeler:

  • Flash-bedrifter: Minimerer utseendet på fine linjer etter bare 1 påføring
  • heiser: Reduserer synlige rynker på bare 4 uker
  • revitaliserer: Dobbelt hudens lysstyrke etter bare 1 påføring

 

applikasjon

Dispenser 1-2 pumper Phyto-Nature Firming Serum i håndflaten. Bland de to serumene og glatt over renset ansikt og nakke. Kan brukes morgen og / eller kveld. Følg med fuktighetskremen din.

Ingen kunde anmeldelser for øyeblikket.

Skriv omtale
skjul skjema
Rating:
Navn:
E-post:
Emne:
Tekst:
  Legg til anmeldelse