Free Gifts

  Spend £85.00 more to receive:
 • All gifts
 • Free Gift: Dermalogica Renew & Recharge Kit worth £40

» All gifts

UltraCalming

UltraCalming

Dermalogica UltraCalming

gevoeligheid van de huid komt in vele vormen. de oplossing komt in één. Nieuwe UltraCalming ™ bevat Dermalogica's exclusieve complex klinisch bewezen inflammatoire pathways...

Rooster
Lijst
 • Dermalogica UltraCalming reinigingsmiddel 500 ml

  Dermalogica UltraCalming Cleanser

  Deze zachte reiniger is speciaal ontworpen met een gevoelige huid in het achterhoofd. Bij een lage pH gemakkelijk kan worden zonder strippen van de huid van de beschermende barrière.
  van £27.50
  Bekijken
 • Dermalogica UltraCalming mist 177 ml

  Dermalogica UltraCalming Mist 177ml

  UltraCalming Mist is een eenvoudig aan te brengen, lage pH mist die zowel kalmeert en hydrateert; snel kalmeren roodheid en het verlichten van gevoelige, stekend of verergerd huid.
  £27.50
  bestellen
 • Dermalogica Redness Relief Essence

  Dermalogica Redness Relief Essence

  Lichtgewicht als een toner maar geconcentreerd als een serum, de verfrissende formule vermindert zichtbaar roodheid en helpt de gevoeligheid te verminderen door de vochtbarrière van de huid te versterken. Limited offer - Buy 1 Redness Relief Essence 50ml (Travel Size) get 1 FREE!
  van £19.00
  Bekijken
 • Dermalogica Calm Water Gel

  Dermalogica Calm Water Gel

  Weightless water-gel moisturizer hydrateert de droge, gevoelige huid. Verfrissende gelformule verandert in een huidschrikkende vloeistof na aanbrengen en vormt een gewichtloze barrière tegen omgevingsinvloeden.
  £38.95
  bestellen
 • Dermalogica barrière repareren 30 ml

  Dermalogica UltraCalming Barrier Repair 30ml

  Dermalogica Barrier Repair is een one of a kind watervrij (water gratis) moisturizer die gemakkelijk smelt in de gevoelige huid te kalmeren en versterken de huid natuurlijke beschermende barrière.
  £34.95
  bestellen
 • Dermalogica Barrier Defense Booster

  Dermalogica Barrier Defense Booster

  Barrier Defense Booster is een geconcentreerde oliebooster die kalmeert, voedt en hydrateert om de balans tussen de gevoelige huid te herstellen.
  £59.50
  bestellen
 • dermalogica UltraCalming serum concentrate 50ml

  Dermalogica UltraCalming Serum Concentrate 40ml

  Super-geconcentreerd en vol met kalmerende ingrediënten, de UltraCalming ™ Serum Concentrate is de perfecte remedie voor de roodheid en irritatie veroorzaakt door een gevoelige huid.
  £49.95
  bestellen
 • Dermalogica Sensitive Skin Rescue Kit

  Dit krachtige trio kalmeert, verzacht, hydrateert en helpt de gevoelige huid te beschermen tegen toekomstige opflakkeringen.
  £32.00
  bestellen