Free Gifts

  Spend £65.00 more to receive:
 • All gifts
 • Free Gift: 3 Dermalogica Trial Sizes

» All gifts

Catalogus

lichaamstherapie

lichaamstherapie

Dermalogica lichaamstherapie

Gezondheid van de huid is belangrijk voor je hele lichaam - dat is waarom Dermalogica heeft Body Therapy producten, ontworpen met dezelfde filosofie die er goed uitzien is een product van de...

Rooster
Lijst
 • New Conditioning Body Wash 295ml

  New Dermalogica Conditioning Body Wash 295ml

  Een rijke, huidverzorgende botanische reiniger voor het hele lichaam. Deze zeepvrije gel met een voedend schuim zorgt voor algehele reiniging en helpt hydrateren om de huid zacht en zijdeachtig te laten aanvoelen.
  £23.50
  bestellen
 • New Dermalogica Body Hydrating Cream 295ml

  New Dermalogica Body Hydrating Cream 295ml

  Geavanceerde bodylotion helpt de huid te verzachten en glad te maken. Verzacht en verlicht de droge huid met melkzuur en natuurlijke hydroxyzurextracten van suikerriet en appel.
  £25.00
  bestellen
 • Dermalogica Thermafoliant Body Scrub

  Dermalogica Thermafoliant Body Scrub

  Scrub, activeer en fleur een doffe huid met deze exfoliant met dubbele actie. Indian Bamboo Stem exfolieert fysiek om de huidtextuur te verfijnen en de toon op te fleuren.
  £34.00
  bestellen
 • Dermalogica Phyto Replenish Body Oil 156ml

  Bijvullen, kalmeren en hydrateren met deze antioxidantrijke mix van huidvervullende oliën.
  £41.00
  bestellen
 • Dermalogica Conditioning Body Wash 75ml

  Dermalogica Conditioning Body Wash 75ml

  Conditioning body wash is een botanische body cleanser ontworpen om een geurige, glanzende all-body ervaring te bieden, terwijl het verlaten van de huid gevoel gedurfd zacht en strippen weg overtollig talg en onzuiverheden. Limited Offer: Buy 1 Conditioning Body Wash 75ml get 1 FREE!
  £11.00
  bestellen
 • Dermalogica Body Hydrating Cream 75ml

  Dermalogica Body Hydrating Cream 75ml

  Zacht en vriendelijk voor de huid, wordt de Dermalogica Body Hydrating Cream verrijkt met een combinatie van plantaardige oliën en hydroxyl zuren om toon en verzachten de geïrriteerde huid.
  £12.00
  bestellen
 • Dermalogica Daily Cleansing Shampoo 50ml

  Dermalogica Daily Cleansing Shampoo 50ml

  Dermalogica Shine Therapy Shampoo is een therapeutische formule die is uitgerust met de benodigdheden om een heerlijke glans te leveren terwijl het verstrekken van een zachte aanraking op de huid. Limited offer - Buy 1 Daily Cleansing Shampoo 50ml get 1 FREE!
  £8.50
  bestellen
 • Dermalogica Daily Conditioning Rinse

  Dermalogica Daily Conditioning Rinse 50ml

  Dermalogica's Silk Finish Conditioner is een lichtgewicht formule die voldoende glans en controle over onhandelbare statisch haar en verlichting van de klassieke tekenen van droge hoofdhuid aandoeningen zoals irritatie en onophoudelijke jeuk zorgt. Limited offer - Buy 1 Daily Conditioning Rinse 50ml (Travel Size) get 1 FREE!
  £8.50
  bestellen
 • Dermalogica Travel Essentials Kit

  Dermalogica Travel Essentials Kit

  Je lichaam verdient altijd een beetje TLC toont het zo een beetje verliefd op de Dermalogica Body Therapy Skin Kit. Limited Offer: Buy 1 Travel Essentials Kit Get 1 FREE!
  £30.00
  bestellen