Free Gifts

  Spend £65.00 more to receive:
 • All gifts
 • Free Gift: 3 Dermalogica Trial Sizes

» All gifts

Catalogus

gerichte behandelingen

gerichte behandelingen

Dermalogica gerichte behandelingen

In tegenstelling tot de andere formules in de Dermalogica retail bereik, zijn gerichte behandelingen ontworpen om zone-in op specifieke gebieden van het gezicht, in plaats van de nadruk op...

Rooster
Lijst
 • Dermalogica hydrablur primer

  Dermalogica Hydrablur Primer 22ml

  Een lichtgewicht, niet-vette primer dat de verschijning van fijne lijntjes en rimpels, matteert tegen vette glans minimaliseert en zorgt voor een zijdezachte lichtgevende finish.
  £36.95
  bestellen
 • phyto replenish oil 30ml

  Dermalogica Phyto Replenish Oil 30ml

  Een volgende generatie, dagelijks gebruik behandeling olie die de beste van de natuur en de vele phytoactives maakt gebruik tot droog en uitdroging te lossen, terwijl het versterken van de natuurlijke beschermende functie van de huid.
  £58.00
  bestellen
 • dermalogica UltraCalming serum concentrate 50ml

  Dermalogica UltraCalming Serum Concentrate 40ml

  Super-geconcentreerd en vol met kalmerende ingrediënten, de UltraCalming ™ Serum Concentrate is de perfecte remedie voor de roodheid en irritatie veroorzaakt door een gevoelige huid.
  £49.95
  bestellen
 • Dermalogica vernieuwing lip complex

  Dermalogica Renewal Lip Complex 1.75ml

  Dermalogica Renewal Lip Complex verdedigt de lippen van de vitale tekenen van veroudering en tegelijkertijd voldoende vocht gedurende de dag. Bestaande uit een reeks van natuurlijke ingrediënten, waaronder Cocoa Seed Butter en avocado, de formule biedt ook een oplossing voor mensen die lijden aan uitgedroogd lippen.
  £22.95
  bestellen