UK authorised dermalogica stockist
Dermalogica Dynamic Skin Retinol Serum 30ml Näytä täysikokoisena

Dermalogica Dynamic Skin Retinol Serum 30ml

3,5 % suuriannoksinen retinoliseerumi vähentää helposti neljää ihon ikääntymisen merkkiä 2 viikossa

Tiedot

OVH  £89.00 Säästät £11.00

£78.00

Alennettu hinta!
Free Gift

Free Dermalogica Gift

Spend £85 on Dermalogica products and get a FREE Dermalogica Brightening Heroes Kit worth £23!

Kit contains: Biolumin-C Gel Moisturiser 7ml and Biolumin-C Serum 3ml.

Subject to availability.

  • Tiedot
  • Arvostelua (0)

Tämä nopeasti vaikuttava multiretinoidiseerumi vähentää näkyvästi neljää ihon ikääntymisen merkkiä vain kahdessa viikossa*. Riittävän hellävarainen iltakäyttöön, tämä suuriannoksinen retinoliseerumi sisältää 3,5 % retinoidikompleksia + rauhoittavaa skvalaania, joka minimoi ihohuokosten esiintymisen, sileä rakenne tekee ihosta pehmeämmän, tasaisen sävyn ja kääntää ryppyjen ulkonäön. Dynamic Skin Retinol Serum tarjoaa retinolin suurimmat hyödyt säilyttäen samalla ihon suojakerroksen terveyttä.

Tämä tuote sisältää retinolia, eräänlaista A-vitamiinia. Sopii rasvaiselle, sekaiholle ja normaalille ihotyypille. Voidaan levittää sekä kasvoille että kaulalle. Vältä silmänympärysihoa. Tilapäistä punoitusta, hilseilyä, hilseilyä ja herkkyyttä voi esiintyä. Nämä reaktiot ovat normaaleja ja häviävät ajan myötä. Käytä aurinkovoidetta päivän aikana. Jos ärsytys jatkuu, lopeta käyttö ja kysy neuvoa ammattitaitoiselta ihoterapeutilta. jos olet raskaana tai imetät, ota yhteyttä lääkäriin ennen käyttöä.

*30 vapaaehtoisen kliiniset tulokset ryppyjen, huokosten, tummien läiskkeiden ja epätasaisen koostumuksen vähentämisestä 2 viikon testissä.

etuja

  • Auttaa kääntämään ryppyjen ulkonäön
  • Uudistaa ja vähentää huokosten ulkonäköä
  • Tasoittaa ihon sävyä

 

sovellus

Levitä puhdistuksen jälkeen ohut kerros kasvoille. Pidä poissa silmistä. Käytä iltaisin. Jos kuivumista tai punoitusta ilmenee, vähennä käyttötiheyttä. Käytä SPF:ää päivän aikana.

Ei Asiakasarvostelut vielä.

Lisää arvostelu
piilota muodossa
Arvosana:
Nimi:
Sähköposti:
Aihe:
Teksti:
  Lisää arvostelu