Dermalogica Phyto-Nature Firming Serum 40ml Näytä täysikokoisena

Dermalogica Phyto-Nature Firming Serum 40ml

Dermalogican edistyneimmässä kaksivaiheisessa seerumissa yhdistyvät erittäin aktiiviset kasvitieteelliset aineet ja biomimeettinen tekniikka vähentämään ihon ikääntymisen näkyviä merkkejä ja herättämään nuoremman näköisen ihon luonnetta uudelleen.

Tiedot

OVH  £130.00 Säästät £15.00

£115.00

Alennettu hinta!

Saatavuus: Varastossa

Free Gift

FREE GIFT!

Spend £85 on Dermalogica and receive a FREE Dermalogica Renew & Recharge kit worth £40!

Kit contains: Skin Resurfacing Cleanser 15ml, Antioxidant Hydramist 10ml, Rapid Reveal Peel 3ml, Dynamic Skin Recovery 7ml & Phyto Nature Firming Serum Sample.

  • Tiedot
  • Arvostelua (0)

Tämä kaksivaiheinen seerumi palauttaa ja säilyttää nuoremman näköisen ihon luonteen vähentämällä ihon ennenaikaista ikääntymistä. Kiinteyttämisvaiheessa safiiriin sidotut biomimeettiset peptidit auttavat kiinteyttämään ihoa ja vahvistavat ihon puolustuskykyä torjumaan näkyviä ihon ikääntymisen merkkejä, joita kiihdytyskohteet (ympäristö ja elämäntapa) nopeuttavat.

Nostamisvaiheessa Phyto-Nature -teknologia käyttää voimakkaita kasviperäisiä biouutteita kiristämään ihoa näkyvästi. Amazonian Camu Camu auttaa pidentämään säteilyä, kun taas seuraavan sukupolven hyaluronihappo tarjoaa täyteaineen. Antioksidantti Marokon rockroosiuute ja Madagaskarin vihreä kahvipapu elvyttävät ihoa näkyvästi ja auttavat vähentämään hienoja viivoja ja ryppyjä.

hyötyjä:

  • Flash-yritykset: Minimoi hienoviivojen näkyvyys vain yhden levityksen jälkeen
  • hissit: Vähentää näkyviä ryppyjä vain 4 viikossa
  • elvyttää: Kaksinkertainen ihon kirkkaus vain yhden levityksen jälkeen

 

hakemus

Annostele 1-2 pumppua Phyto-Nature kiinteyttävää seerumia kämmenellesi. Sekoita kaksi seerumia ja tasaa puhdistetut kasvot ja kaula. Voidaan käyttää aamulla ja / tai illalla. Seuraa kosteusvoidesi kanssa.

Ei Asiakasarvostelut vielä.

Lisää arvostelu
piilota muodossa
Arvosana:
Nimi:
Sähköposti:
Aihe:
Teksti:
  Lisää arvostelu