συμπυκνωμένο ενισχυτές

συμπυκνωμένο ενισχυτές

Dermalogica συμπυκνωμένο ενισχυτές

Συμπυκνωμένο Boosters είναι εξαιρετικά ενεργά εκχυλίσματα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να προσαρμόσετε το σχήμα του πελάτη με βάση την ημέρα με την ημέρα. Σχεδιασμένο για να χρησιμοποιηθεί...

Πλέγμα
Λίστα
 • δέρμα hydrating ενισχυτικό έναυσμα

  Dermalogica Skin Hydrating Booster 30ml

  Η Ενυδατική Booster από Dermalogica είναι πλήρως εμπλουτισμένα με τα απαραίτητα για να παρέχουν μια μη λιπαρή ενυδατική ακόμη φόρμουλα που βοηθά στην αναζωογόνηση και ανανέωση της επιδερμίδας.
  £49.95
  Αγορά
 • Απαλή καθησυχαστικές ενισχυτικό έναυσμα

  Dermalogica Gentle Soothing Booster 30ml

  Μια λύση χωρίς λάδι που αποτελείται από ένα μοναδικό μείγμα από καταπραϋντική βοτανικών συστατικών που εργάζεται για να ελέγξει και να μειώσει τα κλασικά σημάδια ερεθισμού, παρέχοντας παράλληλα επαρκή επίπεδα ενυδάτωσης.
  £42.50
  Αγορά
 • dermalogica solar defense booster spf50 50ml

  Dermalogica Solar Defense Booster SPF50 50ml

  Της dermalogica Solar Άμυνας Booster SPF-50 λειτουργεί για να υπερασπιστεί και να προστατεύσει το δέρμα από τις βλαβερές ακτίνες UV, ενώ ανάμειξη με ενυδατική κρέμα ή το ίδρυμά σας. Get a FREE Dermalogica Protection 50 Sport 22ml with this product!
  £38.50
  Αγορά
 • Dermalogica Barrier Defense Booster

  Dermalogica Barrier Defense Booster

  Το Barrier Defense Booster είναι ένα συμπυκνωμένο αναμνηστικό που μαλακώνει, θρέφει και ενυδατώνει για να αποκαταστήσει την ισορροπία στο ευαίσθητο δέρμα.
  £59.50
  Αγορά