μάσκες

μάσκες

Dermalogica μάσκες

Βελτιώστε την καθημερινή θεραπευτική αγωγή φροντίδας του δέρματος με το ισχυρό, επίλυση προβλημάτων Dermalogica Μάσκες. Σχεδιασμένο για χρήση μία με δύο φορές την εβδομάδα με βάση του πελάτη...

Πλέγμα
Λίστα
 • hydrating masque δέρματος

  Dermalogica Skin Hydrating Masque 75ml

  Μια διορθωτική μάσκα σχεδιαστεί για να παρέχουν το δέρμα με άφθονη υγρασία για την ομαλότερη και πιο υγιή επιδερμίδα με παράλληλη ενίσχυση του φυσικού φράγματος του δέρματος και χαλαρωτικό επιδείνωση.
  £32.95
  Αγορά
 • dermalogica πολυβιταμινούχο εξουσία είσπραξης ® masque

  Dermalogica Multivitamin Power Recovery Masque 75ml

  Πολυβιταμινούχα ρεύματος Recovery Masque μια αποτελεσματική μάσκα που αποτελείται από μια πλήρη γκάμα από βότανα, βιταμίνες και ευεργετικά συστατικά, που εργάζονται για την ενίσχυση καλά φυσικές ιδιότητες φραγμού, ενώ ενθαρρύνει την αναγέννηση και την υποβοήθηση του δέρματος κατά τη διαδικασία ανάκτησης.
  £35.95
  Αγορά
 • dermalogica μάσκα κάρβουνο διάσωσης

  Dermalogica Charcoal Rescue Masque 75ml

  Άνθρακες διάσωσης Masque είναι μια μάσκα θεραπείας όλα-σε-ένα που αποτοξινώνει, brighens και αναζωογονεί όλες τις προϋποθέσεις του δέρματος.
  £35.95
  Αγορά
 • Dermalogica Sebum Clearing Masque 75ml

  Dermalogica Sebum Clearing Masque 75ml

  Της dermalogica σμήγμα Clearing Masque είναι ένα χαλαρωτικό θεραπεία σχεδιαστεί για να αντιμετωπίσει το πρόβλημα-το δέρμα και προσφέρει ανακούφιση από τους ερεθισμούς, ενσωματώνοντας ένα μοναδικό μείγμα από εκχυλίσματα και συστατικά που βοηθούν να ηρεμήσουν το δέρμα και να περιορίσει το σχηματισμό break-out.
  £37.50
  Αγορά