ενυδατικές κρέμες

ενυδατικές κρέμες

Dermalogica ενυδατικές κρέμες

Ενυδάτωση είναι ζωτικής σημασίας για κάθε θεραπευτική αγωγή φροντίδας δέρματος, ανεξάρτητα από την κατάσταση του δέρματος, και να κάνει περισσότερα από απλά υγράνετε...

Πλέγμα
Λίστα
 • Dermalogica Prisma Protect SPF30

  Dermalogica Prisma Protect SPF30

  Μια ενυδατική κρέμα πολλαπλών χρήσεων που λειτουργεί με τη λειτουργία άμυνας κατά τη διάρκεια της ημέρας για να παρέχει προστασία Broad Spectrum SPF30, ενισχύει τη φυσική φωτεινότητα του δέρματος, παράγει διαρκή ενυδάτωση και μπλοκάρει το 85% των ρύπων.
  από £17.50
  Προβολή
 • Dermalogica Active Moist

  Active υγρά είναι, τύπος ελαφρύ oil-free που έχει σχεδιαστεί για να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση αποξήρανση του δέρματος και λειάνετε την επιφάνεια του προσώπου και του λαιμού του δέρματος.
  από £29.50
  Προβολή
 • NEW Dermalogica Skin Smoothing Cream 2.0

  NEW Dermalogica Skin Smoothing Cream 2.0

  Αυτή η συνταγή επόμενης γενιάς του καλλυντικού ενυδατικής κρέμας Dermalogica διαθέτει την τεχνολογία Active HydraMesh ™ για την έγχυση του δέρματος με 48 ώρες συνεχούς ενυδάτωσης και την προστασία από το περιβαλλοντικό στρες.
  από £33.50
  Προβολή
 • Dermalogica Skin Smoothing Cream

  Dermalogica Δέρματος Smoothing Cream έχει σχεδιαστεί ως ένα συγκρότημα μεσαίου βάρους, πλήρης, με ηρεμώντας βότανα για να βοηθήσει στη διατήρηση της φυσικής ισορροπίας υγρασίας του δέρματος.
  από £31.50
  Προβολή
 • NEW Dermalogica Intensive Moisture Balance 2.0

  NEW Dermalogica Intensive Moisture Balance 2.0

  Η εντατική ισορροπία υγρασίας είναι μια υπερ-θρεπτική ενυδατική κρέμα που αποκαθιστά τη λιπιδική ισορροπία στο ξηρό, εξαντλημένο δέρμα για βέλτιστη απόδοση φραγμού.
  από £16.00
  Προβολή
 • Dermalogica Intensive Moisture Balance

  Μια ενυδατική κρέμα βαρέων βαρών, πλούσια σε βιταμίνες, με σκοπό να πολεμήσουν την εμφάνιση του ξηρού δέρματος ενώ παράλληλα μειώνει τα ζωτικά σημάδια της πρόωρης γήρανσης και στην αντιμετώπιση των βλαβερών συνεπειών των ελεύθερων ριζών.
  από £34.95
  Προβολή
  Μη διαθέσιμο
 • Dermalogica Sound Sleep Cocoon 50ml

  Dermalogica Sound Sleep Cocoon 50ml

  Μια κρέμα νυχτολούλουδου που εκμεταλλεύεται τη δύναμη της φύσης με την επιστήμη για να προάγει τον ήχο ύπνου και την υγιή, λαμπερή επιδερμίδα για όλες τις επιδερμίδες.
  £62.00
  Αγορά
 • dermalogica solar defense booster spf50 50ml

  Dermalogica Solar Defense Booster SPF50 50ml

  Της dermalogica Solar Άμυνας Booster SPF-50 λειτουργεί για να υπερασπιστεί και να προστατεύσει το δέρμα από τις βλαβερές ακτίνες UV, ενώ ανάμειξη με ενυδατική κρέμα ή το ίδρυμά σας. Get a FREE Dermalogica Protection 50 Sport 22ml with this product!
  £38.50
  Αγορά
 • dermalogica σούπερ πλούσια επισκευής

  Dermalogica Super Rich Repair 50ml

  Σούπερ Rich Repair είναι το πλουσιότερο, το βαρύτερο ενυδατική κρέμα της dermalogica. Παράλληλα με καταπραϋντικές, ενυδατικές και αναπλήρωση, λειτουργεί επίσης ως προστατευτική αλοιφή που υπερασπίζεται από τις ακραίες ψυχρό και ξηρό περιβαλλοντικές συνθήκες.
  £62.00
  Αγορά
 • dermalogica dynamic skin recovery 50ml

  Dermalogica Dynamic Skin Recovery SPF50 50ml

  Μια καθημερινή ενυδατική κρέμα που αποσκοπούν στην προώθηση της σφριγηλότητα και την ευκαμψία του δέρματος ενώ ταυτόχρονα προσφέρει ενυδάτωση που διαρκεί και βοηθά να προστατεύσει το δέρμα από τις κύριες αποσπά από τα σημάδια της γήρανσης. Get a FREE Dermalogica Protection 50 Sport 22ml with this product!
  £57.50
  Αγορά
 • dermalogica εξουσία εμπλουτισμένου

  Dermalogica Power Rich 50ml

  Σχεδιασμένο με λείο δέρμα στο μυαλό και είναι εξοπλισμένα με ένα ευεργετικό μίγμα εκχυλισμάτων ευκρινέστερη, ο τύπος αυτός λειτουργεί για να παρέχει στους χρήστες με βελούδινη ομαλή επιδερμίδα, εξασφαλίζοντας παράλληλα τη βέλτιστη απορρόφηση.
  £135.00
  Αγορά
 • Dermalogica Calm Water Gel

  Dermalogica Calm Water Gel

  Η βρεφική ενυδατική κρέμα ενυδάτωσης ενυδατώνει το ξηρό, ευαίσθητο δέρμα. Η αναζωογονητική φόρμουλα πηκτής μετασχηματίζεται σε ένα υγρό σκλήρυνσης του δέρματος κατά την εφαρμογή, σχηματίζοντας ένα βαρύ εμπόδιο κατά της περιβαλλοντικής επίθεσης.
  £38.95
  Αγορά
 • dermalogica φραγμός επιδιόρθωση 30 ml

  Dermalogica UltraCalming Barrier Repair 30ml

  Επισκευή Barrier Dermalogica είναι ένα από ένα είδος ενυδατική κρέμα άνυδρη (χωρίς νερό) που λιώνει εύκολα στο ευαίσθητο δέρμα για να καταπραΰνει και να ενισχύσει τα δέρματα φυσικό προστατευτικό φράγμα.
  £34.95
  Αγορά
 • Dermalogica Sheer Tint SPF20 40ml

  Της dermalogica Sheer Tint SPF-20 παρέχει στους χρήστες με ένα ελαφρύ κάλυψη, ιδανικό για όσους επιθυμούν να κρύψει τις ατέλειες ενώ περιλαμβάνονται φυσικά και φρέσκα. Get a FREE Dermalogica Protection 50 Sport 22ml with this product!
  από £35.50
  Προβολή