τόνερ

τόνερ

Dermalogica τόνερ

Τονωτική είναι ένα ουσιαστικό, αλλά συχνά παραβλέπεται, μέρος της θεραπευτικής αγωγής για την υγεία του δέρματος. Παραδοσιακά εφαρμόζεται μετά τον καθαρισμό, Dermalogica Toners μπορεί επίσης να...

Πλέγμα
Λίστα
 • Dermalogica Multi-active γραφίτη

  Dermalogica Multi-Active Toner

  Η Dermalogica multi-ενεργό γραφίτη είναι μια καθημερινή ουσιαστικό που μπορεί να βοηθήσει για να βοηθήσει το δέρμα σε απορρόφηση υγρασίας και να κρατήσει το δέρμα πολύ καλά ενυδατωμένο τη διάρκεια της ημέρας.
  από £11.50
  Προβολή
 • dermalogica UltraCalming ομίχλης 177 ml

  Dermalogica UltraCalming Mist 177ml

  UltraCalming Mist είναι ένα εύκολο στην εφαρμογή, χαμηλό pH ομίχλη που τόσο Καταπραΰνει και ενυδατώνει το? γρήγορα ηρεμώντας ερυθρότητα και ανακουφίζοντας τον ευαίσθητο, τσούξιμο ή επιβαρημένη επιδερμίδα.
  από £0.00
  Προβολή
 • Dermalogica Redness Relief Essence

  Dermalogica Redness Relief Essence

  Ελαφρύ σαν τόνερ αλλά συμπυκνωμένο σαν ορός, η αναζωογονητική φόρμουλα μειώνει ορατά την ερυθρότητα και συμβάλλει στη μείωση της ευαισθησίας ενισχύοντας το φράγμα υγρασίας του δέρματος. Limited offer - Buy 1 Redness Relief Essence 50ml (Travel Size) get 1 FREE!
  από £19.00
  Προβολή
 • dermalogica αντιοξειδωτικές hydramist

  Dermalogica Antioxidant Hydramist

  Σχεδιασμένο για ώριμη ή πρόωρα γηρασμένο δέρμα, η AGE Smart Αντιοξειδωτικό HydraMist από Dermalogica εργάζεται για την καταπολέμηση των βλαβερών ελεύθερων ριζών και να εμπλουτίσει την υφή του δέρματος.
  από £11.50
  Προβολή
 • dermalogica σαφές εκκαθάρισης έναρξη ξεμπλοκάρισμα όλο γραφίτη 120ml

  Dermalogica Clear Start Breakout Clearing All Over Toner 120ml

  Της dermalogica Clear Έναρξη Breakout Εκκαθάρισης All-Over Toner έρχεται με τη μορφή ενός καθαρισμού ομίχλη που εργάζεται για να διαχειριστεί το πλεόνασμα έλαια και την εξάλειψη των σωματικών breakouts γρήγορα και αποτελεσματικά.
  £17.00
  Αγορά