Dermalogica ρίζα

Υποκατηγορίες

 • καθαριστικά

  Χωρίς σαπούνι Dermalogica Καθαρισμός άρει τις ακαθαρσίες, τα θέματα του δέρματος διεύθυνση και προετοιμασία του δέρματος για θεραπεία.

  Πλήρη καθαρισμό είναι το πιο κρίσιμο βήμα στην τόσο επιτυχημένη επαγγελματική θεραπεία και στο σπίτι αγωγή. Επειδή είναι τόσο σημαντικό, επαγγελματίες Dermalogica προδιαγράψει το Dermalogica διπλό Cleanse, τη ρουτίνα καθαρισμού δύο μέρη που αρχίζει με PreCleanse και τελειώνει με συνταγογραφηθεί Dermalogica Cleanser σας.

 • τόνερ

  Τονωτική είναι ένα ουσιαστικό, αλλά συχνά παραβλέπεται, μέρος της θεραπευτικής αγωγής για την υγεία του δέρματος. Παραδοσιακά εφαρμόζεται μετά τον καθαρισμό, Dermalogica Toners μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για να ανανεώσετε και να ενυδατώσει, όπως απαιτείται καθ 'όλη την ημέρα.

 • απολεπιστικά

  Από το ξεμπλοκάρισμα επιρρεπείς και τη γήρανση του δέρματος με υπερχρωσμένα και ξηρό, αφυδατωμένο δέρμα, απολέπιση είναι σημαντική για την υγεία όλων των παθήσεων του δέρματος. Dermalogica συνιστά αντιστοίχιση μία ημέρα έντονη απολέπιση με επτά ημέρες από την απαλή απολέπιση για την τόνωση της πιο αποτελεσματικά τους ρυθμούς ανανέωσης των κυττάρων, βοηθώντας να μειώσει τα σημάδια της πρόωρης γήρανσης, τη βελτίωση της υφής του δέρματος και φωτίζει το δέρμα. Με την επιλογή μας από χημικά και φυσικά απολεπιστικά που κυμαίνονται από ήπια σε πιο έντονη, υπάρχει Dermalogica Απολέπιση για κάθε κατάσταση του δέρματος.

 • ενυδατικές κρέμες

  Ενυδάτωση είναι ζωτικής σημασίας για κάθε θεραπευτική αγωγή φροντίδας δέρματος, ανεξάρτητα από την κατάσταση του δέρματος, και να κάνει περισσότερα από απλά υγράνετε αφυδατωμένο δέρμα. Μαλακτικά (συνήθως ουσίες σε λιπίδια) βοηθούν λιπαίνει το δέρμα, ενώ καθιστώντας το απαλό, εύπλαστο και ομαλό. Ενυδάτωση βοηθήσει επίσης να προστατεύσει τις φυσικές άμυνες του δέρματος ενάντια στο περιβάλλον, ενώ ελέγχει την απώλεια υγρασίας από το δέρμα. Αυτό γίνεται όλο και πιο σημαντικό καθώς γερνάμε, όταν Φυσικό Ενυδατικό Παράγοντα της κεράτινης στοιβάδας του (ΕΔΔ) γίνεται λιγότερο αποτελεσματική στη ρύθμιση ισορροπίας του νερού του δέρματος. Dermalogica έχει μια ενυδατική κρέμα για κάθε κατάσταση του δέρματος? από χρόνιες ξηρά και πρόωρα γήρανση για το δέρμα με περίσσεια παραγωγή πετρελαίου και breakouts.

 • μάσκες

  Βελτιώστε την καθημερινή θεραπευτική αγωγή φροντίδας του δέρματος με το ισχυρό, επίλυση προβλημάτων Dermalogica Μάσκες. Σχεδιασμένο για χρήση μία με δύο φορές την εβδομάδα με βάση του πελάτη Face Mapping ανάλυση ® δέρμα και επαγγελματική συνταγή, κάθε μάσκα παρέχει μια δραματική ώθηση στο δέρμα. Είτε ο πελάτης απαιτεί υπερ-βαθύ καθαρισμό ή εντατική ενυδάτωση και θεραπεία της υγρασίας, Dermalogica Μάσκες είναι το ιδανικό συμπλήρωμα σχήμα να συμβάλει στην αντιμετώπιση ανησυχίες του δέρματος.

 • συμπυκνωμένο ενισχυτές

  Συμπυκνωμένο Boosters είναι εξαιρετικά ενεργά εκχυλίσματα που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να προσαρμόσετε το σχήμα του πελάτη με βάση την ημέρα με την ημέρα. Σχεδιασμένο για να χρησιμοποιηθεί μόνο για στοχευμένα αποτελέσματα ή να αναμιχθεί με Dermalogica Ενυδάτωση ή Μάσκες, Συμπυκνωμένο Boosters είναι ο τέλειος τρόπος για τους πελάτες για να αναλάβει τον έλεγχο των φυσικών διακυμάνσεων της επιδερμίδας. Ευελιξία τους τα καθιστά ιδανικά για την προσαρμογή οποιαδήποτε θεραπευτική αγωγή στο σπίτι με τις αλλαγές στο κλίμα, ορμονική ανισορροπία ή τον τρόπο ζωής.

 • μάτι θεραπείες

  Το δέρμα γύρω από τα μάτια είναι πιο λεπτό και πιο ευαίσθητη, πράγμα που σημαίνει ότι είναι εξαιρετικά ευαίσθητα και πιο πιθανό να είναι η πρώτη θέση να δείξει οποιαδήποτε σημάδια της καταστροφής του δέρματος που προκαλείται από τις περιβαλλοντικές επιθέσεις. Προστατέψτε την υγεία και την εμφάνιση των ματιών με τα μάτια μας θεραπείες, σχεδιασμένα να φοριούνται μέρα και νύχτα για την ενισχυμένη προστασία από τις περιβαλλοντικές επιθέσεις, ενώ θρέψη, ενυδάτωση, φωτίζοντας και ελαχιστοποιώντας την εμφάνιση των μαύρων κύκλων και λεπτών γραμμών ξηρότητας.

 • UltraCalming

  ευαισθησία του δέρματος έρχεται με πολλές μορφές. το διάλυμα έρχεται σε ένα. Νέα UltraCalming ™ περιέχει αποκλειστική συγκρότημα της dermalogica κλινικά αποδεδειγμένη να ελέγχει φλεγμονωδών πορείες, βοηθώντας να μειώσει δραματικά την ερυθρότητα και καταπραΰνει τους ερεθισμούς. Αν είστε μέρος του 50% του πληθυσμού που υποφέρει με ερυθρότητα, φαγούρα, αντιδραστική flareups και λειτουργία παραβιαστεί εμπόδιο, ήρθε η ώρα να ανταποκριθεί ανακούφιση σας. UltraCalming ™ είναι δερματολογικά ελεγμένο, θεραπευτής δέρμα εγκριθεί.

 • AGE smart

  ΗΛΙΚΙΑ Smart® περιέχει επιστημονικά προηγμένα συστατικά αποδεδειγμένα θα επηρεάσουν τις σημαντικές βιοχημικές αντιδράσεις που συμβάλλουν στη γήρανση του δέρματος πριν αρχίσουν, έτσι ώστε το δέρμα σας έχει μείνει ομαλότερη, πιο σταθερή και πιο υγιεινό. ΗΛΙΚΙΑ Smart® είναι η έξυπνη επένδυση στο μέλλον το δέρμα σας.

 • powerbright ΤΡχ

  Φωτεινότερο δέρμα, χωρίς συμβιβασμούς.

  Dermalogica PowerBright ΤΡχ ™ λειτουργεί όλο το εικοσιτετράωρο για να εξορίσει καφέ κηλίδες, δυσχρωμίες και άνιση τόνο του δέρματος για το πιο λαμπερό δέρμα σας ποτέ.

 • Active Clearing

  Το ενεργό σύστημα εκκαθάρισης της Dermalogica λειτουργεί για να θεραπεύει, να καθαρίζει και να προλαμβάνει την ακμή ενηλίκων ενώ αντιμετωπίζει τις ανάγκες του ενήλικου δέρματος. Το σύστημα Active Clearing ελέγχει την ακμή χωρίς να διακυβεύεται η ακεραιότητα του δέρματος, πράγμα που σημαίνει ότι το δέρμα είναι συνεχώς καθαρό και υγιεινό. Κάθε προϊόν, με μοναδικά συστατικά καταπολέμησης της ακμής και εκκαθάρισης, έχει σχεδιαστεί για να είναι στρωμένο επάνω στο δέρμα για να παρέχει όλο το εικοσιτετράωρο, τον μέγιστο έλεγχο των τεσσάρων κύριων παραγόντων που συμβάλλουν στην ακμή.

 • θεραπεία σώματος

  Υγεία του δέρματος είναι σημαντική για ολόκληρο το σώμα σας - το οποίο είναι ο λόγος Dermalogica έχει προϊόντα Θεραπεία Σώματος, σχεδιασμένο με την ίδια φιλοσοφία που αναζητούν καλό είναι ένα προϊόν της υγείας του δέρματος από το κεφάλι μέχρι τα δάχτυλα. Η σωστή φροντίδα του δέρματος στο σώμα σας είναι ζωτικής σημασίας για τη σωστή συντήρηση της υγείας, καθώς και την αποφυγή από τα σημάδια της πρόωρης γήρανσης. Το σύστημα Dermalogica Θεραπεία Σώματος βοηθά τους πελάτες να δημιουργήσουν aromatherapeutic, απόλυτα προσαρμοσμένη και υγιή εμπειρία σπα στο μεταξύ επισκέψεις στο κέντρο θεραπείας του δέρματος σας, σαλόνι ή spa.

 • άμυνα της ημέρας

  Το φως του ήλιου είναι χωρίς αμφιβολία ο χειρότερος εχθρός του δέρματός σας, βομβαρδίζουν σε καθημερινή βάση με τις ακτίνες UVA και UVB που προωθούν την πρόωρη γήρανση και καρκίνο του δέρματος. Οι στατιστικές δείχνουν ότι ένα στα έξι άτομα θα αναπτύξουν καρκίνο του δέρματος, και το 90% αυτών των καρκίνων είναι το άμεσο αποτέλεσμα της υπεριώδους ακτινοβολίας (UV) ακτινοβολία από τον ήλιο. Στην πραγματικότητα, ένα σοβαρό ηλιακό έγκαυμα πριν από την ηλικία των δεκαοκτώ ετών αυξάνει εκθετικά τον κίνδυνο εμφάνισης καρκίνου του δέρματος σας, κάνοντας ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα αντηλιακή προστασία ζωτικής σημασίας για τους πελάτες όλων των ηλικιών. Dermalogica Daylight Defense αποτελείται από συνθέσεις που παρέχουν μια αόρατη ασπίδα ενάντια στις ακτίνες UVA και UVB, ενώ συνεργάζεται με κάθε κατάσταση του δέρματος για να βελτιώσει τη συνολική εμφάνιση και την υγεία του.

 • στοχευμένες θεραπείες

  Σε αντίθεση με τους άλλους τύπους στην περιοχή λιανικής Dermalogica, οι στοχευμένες θεραπείες που αποσκοπούν στη ζώνη-σε συγκεκριμένες περιοχές του προσώπου, παρά να επικεντρώνεται στις συνολικές συνθήκες. Έκαστο εξ αυτών είναι ιδιαίτερα εξατομικευμένη κατά την εφαρμογή τους, και να έχουν ένα εξειδικευμένο ρόλο στη θεραπευτική αγωγή στο σπίτι. Τα προϊόντα Στοχευμένες θεραπεία θα συνταγογραφούν θα πρέπει να βασίζεται σε μεγάλο βαθμό από το Face Mapping ® ανάλυση του δέρματος σας συμπεριφορά σε κάθε πελάτη. Θα πρέπει να εξηγήσετε στους πελάτες σας ότι οι διαφορετικές ζώνες του προσώπου τους διαθέτουν ειδικές ανάγκες, ανάγκες που μπορούν να αλλάξουν καθημερινά!

 • καθαρή απόχρωση

  Πολλά καλλυντικά φιμέ moisturizers και τα θεμέλια σήμερα έχουν ένα πλεονέκτημα - για την παροχή κάλυψης και κρύβουν τις ατέλειες. Αυτοί οι τύποι συχνά θυσιάζουν την υγεία του δέρματος με τα συστατικά που προκαλούν συμφόρηση και breakouts, καθώς και την ευαισθησία και τον ερεθισμό που μπορεί να οδηγήσει σε πρόωρη γήρανση. Επιπλέον, τα περισσότερα προϊόντα αποτυγχάνουν να παραδώσει ευρέως φάσματος SPF άμυνα, αφήνοντας το δέρμα απροστάτευτη από τις βλαβερές, γήρανσης του δέρματος επιδράσεις της υπεριώδους ακτινοβολίας.

  Αυτά τα πολυλειτουργικά προϊόντα με προηγμένες φόρμουλες παρέχει διαρκή κάλυψη για μια ομαλή, ακόμη τελειώσει, συμβάλει στη βελτίωση της υγείας του δέρματος και ασπίδα κατά του δέρματος με ευρέως φάσματος SPF

 • εξαρτήσεις δέρματος

  Dermalogica Kits δέρματος περιέχει μια πλήρη αγωγή που χρειάζεται περισσότερο το δέρμα σας. Αν είστε για πρώτη φορά Dermalogica χρήστη, τότε προετοιμαστείτε για τη μεγάλη του δέρματος. Και, αν είστε ήδη γαντζώθηκε, αυτά τα βολικά μεγέθη ταξίδια θα φέρει την επαγγελματική φροντίδα του δέρματος, όπου θα πάμε σήμερα. Χρήση σύμφωνα με τις οδηγίες Dermalogica Επαγγελματική θεραπευτή το δέρμα σας.

 • μεγέθη ταξίδια
 • Αίθριος Έναρξη

  Dermalogica Clear Έναρξη έχει δημιουργηθεί ειδικά για τους νεότερους, ξεμπλοκάρισμα-επιρρεπές δέρμα. Αυτό το multitasking σύστημα εξελιγμένων προϊόντων και διαθέτει ισχυρό αλλά ήπια σκευάσματα που παίρνουν τη δουλειά χωρίς να ερεθίζουν και να ξηραίνουν την επιδερμίδα, όπως και πολλές άλλες ακμή τον έλεγχο των προϊόντων στην αγορά. Αυτή η καθημερινή τριών βημάτων αγωγή, σε συνδυασμό με στοχευμένες προϊόντα για επιπλέον εκκαθάρισης, θα αποκαλύψει υγιές, καθαρό δέρμα, εμποδίζοντας τους φραγμένους πόρους, που σκοτώνει τα βακτήρια, ελέγχοντας το υπερβολικό σμήγμα και τη μείωση της φλεγμονής.

 • δωροεπιταγές

  Κουπόνια δώρων είναι μια μεγάλη ιδέα για τους γάμους, επετείους και γενέθλια. Δώστε το δώρο της μεγάλης του δέρματος για την Ημέρα της Μητέρας, την ημέρα πατέρων και άλλες ειδικές περιπτώσεις.

 • δωρεάν δείγματα

  Επιλέξτε5 δωρεάν δείγματαμε κάθε παραγγελία. Μπορείτε να επιλέξετε δείγματα από τα προϊόντα που απαριθμούνται κατωτέρω - απλά κάντε κλικ στο κουμπί «Προσθήκη στο καλάθι» και το δείγμα θα πρέπει να προστεθεί στην παραγγελία σας δωρεάν. Αν δεν έχουμε δείγματα της επιλογής σας στο απόθεμα θα τα αντικαταστήσουμε με προσεκτικά επιλεγμένα δείγματα που επαινούν την παραγγελία σας.

 • Special Offers

Πλέγμα
Λίστα
 • καθημερινή microfoliant ®

  Dermalogica Daily Microfoliant

  Μια βοτανική συγκρότημα πλήρες με ήπια χαρακτηριστικά Microfoliant που είναι κατάλληλο για καθημερινή χρήση και εξασφαλίζει το δέρμα μένει αναζητούν φωτεινά και απαλά όλη την ημέρα.
  από £13.50
  Προβολή
 • Dermalogica Super Rich Repair 50ml

  Dermalogica Super Rich Repair 50ml

  Σούπερ Rich Repair είναι το πλουσιότερο, το βαρύτερο ενυδατική κρέμα της dermalogica. Παράλληλα με καταπραϋντικές, ενυδατικές και αναπλήρωση, λειτουργεί επίσης ως προστατευτική αλοιφή που υπερασπίζεται από τις ακραίες ψυχρό και ξηρό περιβαλλοντικές συνθήκες.
  £62.00
  Αγορά
 • NEW Dermalogica Skin Smoothing Cream 2.0

  Dermalogica Skin Smoothing Cream

  Αυτή η συνταγή επόμενης γενιάς του καλλυντικού ενυδατικής κρέμας Dermalogica διαθέτει την τεχνολογία Active HydraMesh ™ για την έγχυση του δέρματος με 48 ώρες συνεχούς ενυδάτωσης και την προστασία από το περιβαλλοντικό στρες. Limited offer - Buy 1 Skin Smoothing Cream 15ml get 1 FREE!
  από £14.00
  Προβολή
 • Ειδική Dermalogica καθαρισμού πηκτής (500 ml)

  Dermalogica Special Cleansing Gel

  Με της dermalogica Special Cleansing Gel, μπορείτε απλά να ξεπλύνει όλες τις ακαθαρσίες και να επιτευχθεί μια βελούδινη μαλακή επιφάνεια συγγενείς.
  από £11.50
  Προβολή