απολεπιστικά

απολεπιστικά

Dermalogica απολεπιστικά

Από το ξεμπλοκάρισμα επιρρεπείς και τη γήρανση του δέρματος με υπερχρωσμένα και ξηρό, αφυδατωμένο δέρμα, απολέπιση είναι σημαντική για την υγεία όλων των παθήσεων του δέρματος. Dermalogica...

Πλέγμα
Λίστα
 • καθημερινή microfoliant ®

  Dermalogica Daily Microfoliant

  Μια βοτανική συγκρότημα πλήρες με ήπια χαρακτηριστικά Microfoliant που είναι κατάλληλο για καθημερινή χρήση και εξασφαλίζει το δέρμα μένει αναζητούν φωτεινά και απαλά όλη την ημέρα.
  από £13.50
  Προβολή
 • Απαλή κρέμα γάλακτος exfoliant

  Dermalogica Gentle Cream Exfoliant 75ml

  Η απαλή κρέμα Απολέπιση έχει σχεδιαστεί για να ενισχύσει σημαντικά την φυσική υφή του δέρματος και αποτελείται από ένα μοναδικό μείγμα από καταπραϋντικά συστατικά.
  £34.95
  Αγορά
 • Dermalogica Powerfoliant 57g

  Dermalogica Daily Superfoliant 57g

  Dermalogica Καθημερινή Superfoliant είναι aresurfacing, αντι-ρύπανσης απολεπιστικό σκόνη.
  από £17.00
  Προβολή
 • dermalogica πολυβιταμινούχο thermafoliant

  Dermalogica Multivitamin Thermafoliant 75ml

  Ένα ισχυρό θερμικό γυαλιστικό που εργάζεται για να βελτιώσετε όχι μόνο φυσική υφή της επιδερμίδας, αλλά και να αποβάλει ήπια απονέκρωση των κυττάρων, προκειμένου να αποκαλύψει αναζωογονημένη επιδερμίδα.
  £40.95
  Αγορά
 • ημερήσιες resurfacer

  Dermalogica Daily Resurfacer 35pk

  Ένας τύπος αναστροφής ηλικία που αποσκοπούν στην ομαλή άνιση δέρματος ενώ παράλληλα μειώνει τα ζωτικά σημάδια της πρόωρης γήρανσης, συμβάλλοντας στην πρόληψη κηλίδες ή ερυθρότητα στην επιφάνεια.
  £62.00
  Αγορά
 • από πρόσωπο πινέλου

  Dermalogica Exfoliating Face Brush

  Της dermalogica απολέπισης προσώπου Brush είναι ένα απαλό πινέλο που εργάζεται για να απομακρύνετε τυχόν υπολείμματα επιφάνεια και τα συντρίμμια και τρίψτε απομακρύνει τις ακαθαρσίες κατά τη συνήθη ρουτίνα καθαρισμού σας.
  £18.00
  Αγορά