μάτι θεραπείες

μάτι θεραπείες

Dermalogica μάτι θεραπείες

Το δέρμα γύρω από τα μάτια είναι πιο λεπτό και πιο ευαίσθητη, πράγμα που σημαίνει ότι είναι εξαιρετικά ευαίσθητα και πιο πιθανό να είναι η πρώτη θέση να δείξει οποιαδήποτε σημάδια της...

Πλέγμα
Λίστα
 • dermalogica total eye care spf15 15ml

  Dermalogica Total Eye Care SPF15 15ml

  Total Care Eye βοηθά να μειώσει τις λεπτές γραμμές ξηρότητας και την ελαχιστοποίηση των μαύρων κύκλων, ενώ προσφέρει προστασία από τον ήλιο για να βοηθήσει στην προστασία και την επιδιόρθωση την ευαίσθητη περιοχή των ματιών. Get a FREE Dermalogica Protection 50 Sport 22ml with this product!
  £37.50
  Αγορά
 • εντατική μάτι επισκευής

  Dermalogica Intensive Eye Repair 15ml

  Μια κρέμα πλούσια σε βότανα και αποκατάστασης φυτοθρεπτικά συστατικά, απαραίτητα για την αποκατάσταση των ζημιών που περιβάλλει την ευαίσθητη περιοχή των ματιών, που βοηθά επίσης να μειώσει την εμφάνιση των λεπτών γραμμών ξηρό.
  £38.50
  Αγορά
 • Dermalogica Stress Positive Eye Lift 25ml

  Dermalogica Stress Positive Eye Lift 25ml

  Ένα ενεργό, ψύξη μάσκα μάτι κρέμα-gel που ενεργοποιεί το δέρμα να μειώσει ορατά σημάδια του άγχους.
  £48.95
  Αγορά
 • dermalogica multivitamin power firm 15ml

  Dermalogica Multivitamin Power Firm 15ml

  Σε συνδυασμό με το φως, uplifting συστατικά και βιταμίνες που εργάζονται για την αποκατάσταση της σφριγηλότητα και την ελαστικότητα του δέρματος, αυτός ο τύπος έχει σχεδιαστεί για να μειώσει σημαντικά τα ζωτικά σημάδια της γήρανσης και βοηθά στην καταπολέμηση ορατές γραμμές γύρω από την περιοχή των ματιών.
  £37.95
  Αγορά
 • dermalogica age reversal eye complex 15ml

  Dermalogica Age Reversal Eye Complex 15ml

  Ηλικία Αντιστροφή Complex Eye εργάζεται για να μειώσει και να αντιστρέψει τα ζωτικά σημάδια της γήρανσης γύρω από τα μάτια, ενώ ενυδατώνει το δέρμα για να ισορροπήσουν τα επίπεδα ευαισθησίας.
  £51.50
  Αγορά