στοχευμένες θεραπείες

στοχευμένες θεραπείες

Dermalogica στοχευμένες θεραπείες

Σε αντίθεση με τους άλλους τύπους στην περιοχή λιανικής Dermalogica, οι στοχευμένες θεραπείες που αποσκοπούν στη ζώνη-σε συγκεκριμένες περιοχές του προσώπου, παρά να επικεντρώνεται στις...

Πλέγμα
Λίστα
 • Dermalogica αστάρι hydrablur

  Dermalogica Hydrablur Primer 22ml

  Μια ελαφριά, μη λιπαρή αστάρι που ελαχιστοποιεί την εμφάνιση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων, mattifies κατά λιπαρή λάμψη και προσδίδει μεταξένια φωτεινό τελείωμα.
  £36.95
  Αγορά
 • phyto replenish oil 30ml

  Dermalogica Phyto Replenish Oil 30ml

  Μια επόμενης γενιάς, καθημερινή χρήση πετρελαίου θεραπεία που αξιοποιεί τα καλύτερα της φύσης και πολλά phytoactives του να λύσει την ξηρότητα και την αφυδάτωση, ενώ ενισχύοντας τη φυσική προστατευτική λειτουργία του δέρματος.
  £58.00
  Αγορά
 • dermalogica UltraCalming serum concentrate 50ml

  Dermalogica UltraCalming Serum Concentrate 40ml

  Super-συμπυκνωμένα και συσκευάζονται με καταπραϋντικά συστατικά, Συμπυκνωμένο Serum UltraCalming ™ είναι η τέλεια θεραπεία για την ερυθρότητα και ερεθισμό που προκαλείται από το ευαίσθητο δέρμα.
  £49.95
  Αγορά
 • dermalogica ανανέωση lip συγκρότημα

  Dermalogica Renewal Lip Complex 1.75ml

  Complex Ανανέωση Lip Dermalogica υπερασπίζεται τα χείλη από τα ζωτικά σημάδια της γήρανσης διασφαλίζοντας παράλληλα την κατάλληλη υγρασία όλη την ημέρα. Αποτελούμενο από μια σειρά από φυσικά συστατικά, συμπεριλαμβανομένων Seed Cocoa Butter και αβοκάντο, η φόρμουλα παρέχει επίσης μια λύση για εκείνους που υποφέρουν από αφυδατωμένα χείλη.
  £22.95
  Αγορά