Free Gifts

  Spend £85.00 more to receive:
 • All gifts
 • Free Gift: Dermalogica Replenish and Nourish Kit worth £41

» All gifts

Dermalogica rod

Underkategorier

 • rensemidler

  Sæbe-fri Dermalogicas renseprodukter løfte urenheder, adresse hudproblemer og prep huden til behandling.

  Grundig rengøring er den mest kritiske skridt i både en succesfuld professionel behandling og at-home regime. Fordi det er så vigtigt, Dermalogica fagfolk foreskriver Dermalogica Dobbelt Rens, den todelte udrensning rutine, der begynder med PreCleanse og afsluttes med din ordineret Dermalogica Cleanser.

 • tonere

  Toning er en vigtig, men ofte overset, del af hudens sundhed regimer. Traditionelt anvendes efter udrensning, kan Dermalogica tonere også bruges til at genopfriske og fugter efter behov i løbet af dagen.

 • eksfoliering

  Fra breakout-tilbøjelige og aldrende hud til hyperpigmented og tør, dehydreret hud, peeling er vigtigt for sundheden for alle hudsygdomme. Dermalogica anbefaler parring én dag i intens eksfoliering med syv dages blid eksfoliering til mere effektivt at stimulere cellefornyelsen satser, hjælpe med at reducere tegn på for tidlig aldring, forbedrer hudens struktur og lysere hud. Med vores udvalg af kemiske og fysiske eksfoliering, der spænder fra blid til mere intens, er der en Dermalogica Exfoliant til enhver hud tilstand.

 • fugtighedscremer

  Fugtighedscremer er afgørende for enhver hudpleje regime, uanset hud betingelse, og gøre mere end blot at fugte dehydreret hud. Fugtighedscreme (normalt lipid stoffer) hjælper smøre huden, samtidig med at den blød, smidig og glat. Fugtighedscremer også hjælpe med at beskytte hudens naturlige forsvar mod miljøet, samtidig med at kontrollere fugttab fra huden. Dette bliver vigtigere som vi alder, når stratum corneum Natural Moisturizing Factor (NMF), bliver mindre effektive til at regulere hudens vandbalance. Dermalogica har en fugtighedscreme for hver hudlidelse; fra kronisk tør og for tidligt ældet til hud med overskydende produktion og bumser olie.

 • masker

  Forbedre den daglige hudpleje regime med kraftfulde, problemløsning Dermalogica Masques. Designet til brug 01:59 gange om ugen baseret på kundens Face Mapping ® hudanalyse og professionel recept, hver maske giver en dramatisk løft til huden. Hvorvidt klient kræver super dyb udrensning eller intensiv hydrering og fugt terapi, Dermalogica Masques er det ideelle regime supplement til hjælpe med at overvinde hudproblemer.

 • koncentrerede boostere

  Koncentrerede boostere er særdeles aktive ekstrakter, der kan bruges til at tilpasse en kundes regime på en dag-til-dag basis. Designet til at blive brugt alene til målrettede resultater, eller blandet med Dermalogica fugtighedscreme eller masker, Koncentreret Boosters er den perfekte måde for kunderne at tage kontrol over hudens naturlige udsving. Deres alsidighed gør dem ideelle til at tilpasse nogen derhjemme regime til ændringerne i klimaet, hormonel ubalance eller livsstil.

 • øjet behandlinger

  Huden omkring øjnene er tyndere og mere sart, hvilket betyder, at det er ekstra modtagelig og mere tilbøjelige til at være det første sted at vise tegn på hudskader forårsaget af miljømæssige overgreb. Beskytte sundheden og udseendet af øjne med vores Eye Behandlinger, der er designet til at blive båret dag og nat for øget beskyttelse mod miljømæssige angreb, mens nærende, fugtgivende, lysere og minimere forekomsten af mørke rande og fine tørhed linjer.

 • UltraCalming

  Hudfølsomhed kommer i mange former. opløsningen kommer i en. Ny UltraCalming ™ indeholder Dermalogicas eksklusive kompleks klinisk bevist til at styre inflammatoriske veje, bidrager til at dramatisk reducere rødme og lindre irritation. Hvis du er en del af de 50% af befolkningen, der lider med rødme, kløe, reaktive flareups og en kompromitteret barriere funktion, er det tid til at opfylde dine lettelse. UltraCalming ™ er testet hudlæge, kosmetolog godkendt.

 • AGE Smart

  ALDER Smart® indeholder videnskabeligt avancerede ingredienser vist sig at påvirke de store biokemiske reaktioner, der bidrager til hudens ældning, før de starter, så din hud efterlades glattere, fastere og sundere. AGE Smart® er den intelligente investering i din fremtid hud.

 • powerbright TRx

  Lysere hud, uden kompromis.

  Dermalogica PowerBright TRx ™ arbejder døgnet rundt for at forvise brune pletter, misfarvning og ujævn hudfarve til din lyseste hud nogensinde.

 • Aktiv clearing

  Dermalogicas Active Clearing-system fungerer til at behandle, rydde og forhindre voksen acne, samtidig med at der imødekommer voksnes hudbehov. Det aktive clearingsystem kontrollerer acne uden at gå på kompromis med hudens integritet, hvilket betyder, at huden er konstant klar og sundere. Hvert produkt, med dets unikke ingredienser til bekæmpelse af acne og rensning, er designet til at være lagdelt på huden for at give døgnet rundt, maksimal kontrol over de fire hovedfaktorer, der bidrager til acne.

 • kropsterapi

  Hud sundhed er vigtig for hele din krop - hvilket er grunden til Dermalogica har kropsterapi produkter, der er designet med den samme filosofi, som ser godt ud er et produkt af sund hud fra top til tå. Korrekt pleje af huden på din krop er afgørende for ordentlig sundhed vedligeholdelse samt undgåelse af tegn på for tidlig aldring. Den Dermalogica Krop Therapy system hjælper kunder med at skabe aromaterapeutiske, helt tilpasset og sunde spaoplevelser i mellem besøg til din hud behandling center, salon eller spa.

 • dagslys forsvar

  Sollys er uden tvivl hudens værste fjende, bombarderer det på daglig basis med UVA og UVB stråler, der fremmer tidlig ældning og hudkræft. Statistikkerne viser, at én ud af seks personer vil udvikle hudkræft, og 90% af disse kræftformer er det direkte resultat af ultraviolet (UV) stråling fra solen. Faktisk er en alvorlig solskoldning før en alder af atten eksponentielt øger din hudkræft risiko, hvilket gør et omfattende program af solbeskyttelse vital betydning for kunder i alle aldre. Dermalogica Daylight Defense består af formuleringer, der giver en usynlig skjold mod UVA og UVB stråler, mens du arbejder med hver hud betingelse for at forbedre sin generelle udseende og sundhed.

 • målrettede behandlinger

  I modsætning til de øvrige formler i Dermalogica detail sortiment, er målrettet Behandlinger designet til zone-in på bestemte områder af ansigtet, snarere end at fokusere på de overordnede forhold. De er hver yderst individualiserede i deres ansøgning, og har en specialiseret rolle i den derhjemme regime. Målrettet behandling produkter, du vil ordinere vil stærkt blive baseret på Face Mapping ® hudanalyse du foretage på hver klient. Du skal forklare dine kunder, at de forskellige zoner af deres ansigter hver har særlige behov-behov, der kan ændre dagligt!

 • sheer tint

  Mange af nutidens kosmetiske tonede fugtighedscreme og fonde har en fordel - at levere dækning og skjule skønhedsfejl. Disse formler ofte ofre hudens sundhed med ingredienser, der udløser overbelastning og udbrud, samt følsomhed og irritation, der kan føre til for tidlig ældning. Desuden fleste produkter undlader at levere Bredspektret SPF forsvar og efterlader huden ubeskyttet mod de skadelige, hud-aging virkninger af UV-stråling.

  Disse multifunktionelle produkter med avancerede formler giver varig dækning for en glat, jævn overflade, hjælpe med at forbedre hudens sundhed og skjold mod skader i huden med bredspektret SPF

 • hud kits

  Dermalogica Skin Kits indeholde en fuld regime af, hvad din hud har brug for mest. Hvis du er en første gang Dermalogica bruger, så forbered dig på stor hud. Og hvis du allerede er hooked, vil disse bekvemme rejse størrelser bringe professionel hudpleje, hvor du skal hen i dag. Brug som anvist af din Dermalogica Professional kosmetolog.

 • rejse størrelser
 • Ryd Start

  Dermalogica Clear Start er blevet skabt specielt til yngre, acnehud. Denne multitasking system for avancerede produkter er udstyret med potente alligevel blide formuleringer, der får jobbet gjort uden at irritere eller udtørre huden, ligesom mange andre acne-kontrollerende produkter på markedet. Denne daglige tre-opdosering, kombineret med målrettede produkter til ekstra clearing, vil afsløre sund, klar hud ved at forhindre tilstoppede porer, dræbe bakterier, kontrollerende overskydende talg og reducere inflammation.

 • gavekort

  Gavekort er en god idé til bryllupper, jubilæer og fødselsdage. Giv gave af stor hud til Mors Dag, Fars Dag og andre særlige lejligheder.

 • gratis prøver

  Vælg5 gratis prøvermed hver ordre. Du kan vælge prøver fra nedenstående produkter - blot klikke på "tilføj til kurv" og prøven vil blive tilføjet til din bestilling gratis. Hvis vi ikke har dine valgte prøver på lager, vil vi erstatte dem med nøje udvalgte prøver, der komplimenterer din bestilling.

 • Special Offers

Grid
Liste
 • daglige microfoliant ®

  Dermalogica Daily Microfoliant

  En botanisk kompleks komplet med blide Microfoliant funktioner, der er egnet til daglig brug og sikrer huden efterlades ser lys og glat hele dagen.
  fra £13.50
  Vis
 • Dermalogica Super Rich Repair 50ml

  Dermalogica Super Rich Repair 50ml

  Super Rich Repair er Dermalogicas rigeste, tungeste fugtighedscreme. Sideløbende beroligende, fugtgivende og genopbygges, det fungerer også som en beskyttende salve som beskytter mod ekstrem kulde og tørre miljøforhold. Limited Offer: Free Dynamic Skin Recovery 12ml worth £19 with every AGE Smart product purchased!
 • NEW Dermalogica Skin Smoothing Cream 2.0

  Dermalogica Skin Smoothing Cream

  Denne næste generations formulering af Dermalogicas bedst sælgende fugtighedscreme har den nyeste Active HydraMesh Technology ™ til infusion af huden med 48 timers kontinuerlig hydrering og beskyttelse mod miljøbelastning. Limited offer - Buy 1 Skin Smoothing Cream 15ml get 1 FREE!
  fra £14.00
  Vis
 • Dermalogica særlige udrensning Gel (500 ml)

  Dermalogica Special Cleansing Gel

  Med Dermalogicas Special Cleansing Gel, kan du blot vaske alle urenheder og opnå en fløjlsagtig blød pårørende overflade.
  fra £11.50
  Vis